perjantai 25. helmikuuta 2011

Torstai-illan inspiraatio

Lomaviikko alkaa lähennellä loppuaan (ikävä kyllä, aivan liian nopeasti). Tuntuu, etten ole saanut juurikaan mitään aikaiseksi, ja poden jopa vähän huonoa omatuntoa siitä. Olen kuitenkin levännyt ja treenannut ja vain OLLUT oikein urakalla, lovely...:) Olin päivällä äidin kanssa syömässä ja kahvilla pitkästä aikaa ja hivuttauduttuami kotiin kuuden jälkeen tunsin pakottavaa halua näperrellä hiuskoristeen. Ja tästähän se lähti:

Sulat ja höyhenet ovat peräisen Valtterista viime kesältä, jolloin ne pelastin parilla eurolla myyjän pöydän alta. Myös leveä panta, johon muu tavara on kiinnitetty, on Valtterista. Hintaa taisi olla huimat 20 senttiä:P Kultainen nauha on toodella vanha, kaivoin sen ompelutarvikelaatikkoni pohjamudista. Tylli on peräisin kesällä tekemästäni vihreästä häämekosta (jäi ylimääräiseksi). Puoli tuntia myöhemmin hiuskoriste näytti tältä

Rakastan etenkin tuota isoa punaista sulkanippua, se on jotenkin niin elegantti. Punaisten sulkien lisäksi koristeessa on kellanruskeita sulkia, mustaa tylliä ja kultaista koristenauhaa.

2 kommenttia:

  1. Upea hiuskoriste! Tuolla kelpaa kyllä hienostella :D Ihanasti vanhahtavan tyylinen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) Kunhan saisi lisää samantyylisiä tehtyä. Niitä odotellessa

    VastaaPoista