keskiviikko 23. helmikuuta 2011

UFF euron lauantai

Olin odotellut viime lauantaita innoissani pää täynnä ideoita ja suunnitelmia mitä ostaisin UFFlta, kun kaikkien vaatteiden hinnat olivat huima 1 euro. Whihii! Jostain syystä innostus laantui juuri lauantaiksi enkä jaksanutkaan penkoa vaatekasoja ja -rekkejä hullun lailla :( Alenperinkin lähdin metsästämään nahkatakkeja eri väreissä. Erityisesti punainen nahka olisi nyt pop. Ihan perus mustallekin nahalle olisi käyttöä vaikka kuinka, ja niitä jos mitä on aina tarjolla, mutta yhtään en ostanut. Sen sijaan mukaan tarttuivat aivan ihanan tuntuinen beige mokkatakki (miesten malli)

ja punainen naisten mokkajakku

Valitettavasti (höpöhöpö) molemmat päätyvät paloiksi ja saavat uuden elämän jonain aivan uutena vaatteena. Suunnitelmissani on tehdä punaisesta korkeavyötäröinen pienillä kartioniiteillä koristeltu nahkahame. Ostin koulukaveriltani niittivyön, joka sekin päätyy paloiksi, ja ajattelin kierrättää niitit tähän hameeseen. Beigestä takista taitaa tulla korsetti. Nahka on todella paksua ja hyvälaatuista/kuntoista, joten se sopisi enemmän kuin hyvin korsettiin. Pääsisin käyttämään Ofeliasta ostamani metalliluutkin siihen.

Piirtelen vähän kuvaa tulevasta hameesta ja laitan tänne heti skannattuani, jotta pääsette samalle aaltopituudelle kanssani :D Nyt vähän vaikuttaisi siltä, että innostus on taas nousujohteista, joten todellista toimintaa saattaa tapahtua jo tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti