sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Häähullu to be

Kuten ompeluintonikin kulkee sykleissä, niin kulkee myös tämä asia: häät. Juurikin tällä hetkellä olen erittäin innoissani asiasta, johtuen varmasti tämän puvun tekemisestä. Pari päivää sitten suunnittelin päässäni omat hääni (taas kerran:D) sinimustalla teemalla. Rakastan kaikkea mihin liittyy ornamenttikuviot, joten luonnollisesti hääpukuni tulisi olemaan jollain tavalla ornamentein koristeltu. Periaatteeni on mitä enemmän, sitä enemmän, joten mitään nättiä pikku näpertelyä ei olisi tiedossa. Mitä dramaattisempi puku, sen parempi:) Vaatehistorian tunnilla ihastuin ikihyviksi tähän valkoiseen, mustin ylöspäin kapenevien ornamenttikuvion koristeltuun House Of Worth:n pukuun viime vuosisadan alusta. Tälläisen houte couture -puvun hinta on tähtitieteellinen. Toinen mikä on inspiroinut minua ennenkin on Dita Von Teesen hääpuku, kun taiteilija meni naimisiin Marilyn Mansonin kanssa. Väri on aivan ihana ja kaiken kruunaa Ditan ihana kolmikolkkahattu.



Kukiksi haluaisin sinisiä ruusuja, mustia kalloja ja mahdollisesti vihreää ja valkosiia pieniä kukkia. Kukkia pitää häissä olla, siitä en tingi. Eikä tyyliini sovi mikään perinteinen vaaleanpunainen härpäke.


Kun kerran sinimustalla teemalla mentäisiin, pitäisi kakunkin noudattaa samaa linjaa. Kakku saisi olla monikerroksinen ja ehdottoman uniikki. Pohja voisi olla suklaakakkupohja (jos kerran näin tarkkaan analyysiin lähdetään:D), mutta täyty joku raikkaampi, vadelma tai vastaava. Kuorrute täytyisi todennäköisesti toteuttaa sinisella marsipaanilla, tai ehkä paremmin, sinisellä kermavaahdolla! Ornamenttikoristelu tulisi mustalla pikeerillä. Koska en kakkua itse halua tehdä, voi sitä kondiittoriparkaa, joka joutuu häähampaisiini hamassa tulevaisuudessa!
Tässä vähän inspiraatiokuvaa aiheesta


To be bridezilla kiittää ja kumartaa nyt vähäksi aikaa tämän aiheen tiimoilta! So long!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti