keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Törkeää Halloween-rekvisiittaa

Kerroin aikaisemmin suunnitelmistani väsätä täksi Halloweeniksi kunnon asu, noh se asu olisi nyt sitten valmis! Kävin maanantaina (jälleen kerran...) Eurokankaassa etsimässä vampyyrille sopivaan kokoasuun sopivaa kangasta. Mietin ensin mustaa joustosamettia, mutta se kaatui hintaan. Tarkoituksena ei kuitenkaan ollut tuhlata älyttömyyksiä tähän kerran käytettävään riepuun. Joten, pengottuani Party Mix-laaria löysin loistavan käärmeennahkakuvioisen mustan lurex-unelman:D Hintaa palalle ja siten puvulle tuli n. 17 euroa.

Kaavat tein trikoopaidan peruskaavasta muokkaamalla. Siinä ei kauaa nokka tuhissut. Menin koululle kahdeksaan ja lähdin valmis puku mukanani puoli kahden junalla. Puku on tiukka kokoasu (lattiaan saakka pitkä, pitkät hihat), mutta selästä avoin. Helma on kellotettu polvesta alaspäin ja takana on pieni laahus.



Hurautin puvun saumurilla kasaan ja päärmäsin hihansuut sekä selän avoimen kohdan reunat. Toellisuussaumuri on loistava keksintö; sillä pääsee kovaa ja korkealta. Lauantain jälkeen kuvamateriaalia itse juhlista ja illasta varmasti ilmestyy lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti