maanantai 1. marraskuuta 2010

Happy Bloody Halloween


Pikkuhiljaa toivottu viikonlopusta. Lauantai venyi pitkäksi alku- ja loppupäästä. Aamulla lähdettiin poikaystävän kanssa Valtterin kirppikselle myymään puolet mun vaatekaapin sisällöstä (nyyh) ja osa hänen. Kauppa kävi aika hyvin ja takaisin kotiin tultiin n. 100 euroa rikkaampana:) Pistin myyntiin osan tekemistäni mekoista ja kaikki menivät. 95% niistä kaikista olin ehtinyt käyttää jopa kerran:P Reput mukaanlukien tavaraa oli viitisen kassillista ja yksi jäljellä, kun lähdimme yhden jälkeen. Kotona odotti, kuinkas muutenkaan, jättisiivous ja sen jälkeen päikkärit.

Inspiraatiota tähän naamiaisasuun sain Kadotettujen kuningattaresta (Akasha). Ei ehkä ihan jokapäiväiseen käyttöön ainakaan hengittävyyden kannalta:D Oli todella tuskaisen kuuma. Ainoa kohta mikä mussa sinä iltana hengitti oli aukko selässä. Toisaalta vampyyrien ei tarvitse hengittää, joten...


Iltaa juhlivat myös Sookie, sihteerikkö ja nukketirehtööri. Omana itsenään tulleita ei mainittakoon. Bussissa verensokeri yllätti huimalla laskulla ja vampyyrin oli poikettava Mäkkärissä haukkaamassa kiinteää ruokaa ennen YK Klubin Halloween bileitä.

Juhlissa törmäsin ehkä parhaimpaan näkemääni zombiin. Tämä raato oli todella panostanut asuunsa, sillä taskusta törrötti AITO sian sydän:D How cool is that?! Poskesta roikkui pala sisäfilettä. Ällöä mutta niin mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti