tiistai 16. marraskuuta 2010

Mekkoa pukkaa

Edellistä toistaen, kauluspaitakangasta jäi siis sen verran, että päätin tehdä lopusta itselleni mekon. Olen miettinyt röyhelöhihoja eri muodoissa ja materiaaleissa ja jonkun aikaa, ja tähän ne lopulta päätyivät. Hihoja tulee yhteensä neljät kappaleet; päällimmäiset raitakankaasta ja alimmaiset kontrastihihat mustasta satiinista. Reunojen kanttaamiseen käytän beigeä satiinivinonauhaa. Aikani kuluksi näpertelin Photarilla ihan esityskuvan aiheesta:)

Sitten itse asiaan. Eli pohjana oli taas oma peruskaavani. Siirsin muotolaskoksia haluamalleni paikoille etu- ja takakappaleella. Kädentietä on alennettu 2 cm edessä ja takana (symmetria). Vyötäröä korostamaan laitoin kaarrokkeen, joka tulee olemaan kankaasta leikattuna vaakatasossa (muut kappaleet raidat pystyssä). Edessä on vyötärölle asti napitus, jotta mekon saa puettua päälle. Helma yltää noin polven korkeudelle ja on kellotettu.




Kamerani salama ei ilmeisestikään riitä riittävän kirkkaisiin kuviin (tai sit en vaan osaa), joten muutin kuvat mustavalkoiskaalallisiksi. Suuri menetys vihreät ja pinkit tussiviivat:P
Minulla on nyt meneillään joku kummallinen supertuottelias kausi, joten uskon saavani mekon huomenna valmiiksi. Mikäs siinä tehdessä, kun ei muuta tekemistä ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti