torstai 25. marraskuuta 2010

Who or what is Suspiria?

Jotkut ystävistäni tietävät tarinan Suspirista, mutta suurin osa ei, joten olen päättänyt sen kanssanne jakaa. Jotkut saattavat tietää/muistaa 70-luvulla ilmestyneen(t) Suspiria-nimeä kantaneen kauhuleffan. Itse sain tietää ko. leffasta vasta pari vuotta sitten, kun ystäväni keksi Halloweenina yhdistää sen alter egooni. Tämä alter ego on kuitenkin saanut alkunsa jo kuudennen luokan alkumudista ensin Savana-nimellä ja myöhemmin Suspiriaksi muuntautuneena.

Noihin aikoihin kuuntelin paljon HIMiä ja jostain internetin syövereistä onnistuin lataamaan hyvin kummallisen ja psykedeelisen biisin nimeltä Suspiria. Ensilloin tiennyt, että ko. biisi sattui olemaan edellämainitun kauhuleffan tunnari. Se selvisi vasta pari vuotta sitten. Tuon kappaleen nimi oli Suspire, josta väänsin feminiinisen muodon Suspiria. Suspire btw on englantia ja tarkoittaa henkäystä tai huokaisua.

Kaiken kaikkieen Suspiria on toiminut side kickinäni yli kymmenen vuotta. Se on toiminut roolipelihahmona ja ties nimi muuna syvimmän olemukseni ilmentymänä. Suspiriaan on imeytynyt kaikki pelottava ja negatiivinen energia minussa.Voin siis hyvällä syyllä syyttää aina jotakuta muuta pahoista teoistani, kuin itseäni;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti